Bij deze woning hebben wij de zolder/vliering, evenals de keuken bij de woonruimte getrokken. Hierdoor is een lichtpaleis gecreëerd en vide met tevens veel extra woonruimte.

Hiervoor hebben wij:

Vide:
- het schuine dak voorzien van electrisch bedienbare
Veluxramen;
- het dak volledig geïsoleerd;
- de zoldervloer aan één zijde uitgezaagd en gestut
(ondersteund);
- vide afgewerkt met RVS en glazen panelen;
- vloeren volledig afgewerkt met parket ;
- al het schilderwerk binnen verzorgd;
- alle electra-, gas en waterleidingen verlegd c.q. aangelegd;
- volledige badkamer aangelegd;
- separatie gemaakt van geisoleerde wanden voor aanleg nieuwe slaapkamer en kantoorruimte;

Woongedeelte:
- alle electra-, gas- en waterleidingen verlegd c.q. aangelegd;
- de keuken doorgebroken naar de huiskamer;
- nieuwe keuken geplaatst;
- de oude trap naar de vliering weggebroken en geheel nieuwe trap gemaakt op een andere plaats;
- nieuw afvoerkanaal aangelegd en tevens een openhaard geplaatst;
- nieuwe slaapkamer gerealiseerd en
- al het schilderwerk uitgevoerd.