Parketvloer/Houtenvloer Schuren

Uw vloer wordt stofarm schoon geschuurd, spijkertjes worden indien aanwezig gedreveld en de gaatjes en naden worden opnieuw gestopt, waarna uw vloer wordt gepolijst om een glad oppervlak te krijgen. Na het schuren en polijsten zijn verschillende slijtlaag afwerkingen mogelijk.

 

 Parketvloer/Houtenvloer lakken.

Wanneer u kiest voor een afwerking met lak zal uw vloer drie keer gelakt worden.De lak is verkrijgbaar in vier verschillende glans gradaties.Momenteel wordt vaak gekozen voor een Skylt lak die uw vloer een onbehandelde look geeft. Een lakvloer geeft een wat strakker uiterlijk aan uw vloer. Dit komt door de drie lagen lak die bovenop het hout liggen. Het hout wordt van boven afbeschermd. Voor het onderhoud kunt u een speciale pollish gebruiken.

Parketvloer/Houtenvloer Hardwaxolie.

Hardwaxolie wordt in twee lagen aangebracht, is verkrijgbaar in 2 verschillende glans gradaties en 30 verschillende kleuren.De uitstralingen een vloer behandeld met hardwaxolie zit tussen die van een olie- en lakvloer in.De nerf van het hout blijft gedeeltelijk zichtbaar waardoor er een landelijk karakter ontstaat.

Parketvloer/Houtenvloer veilingkant frezen.

Veel vloeren worden tegenwoordig geleverd met een veilingkant(schuine hoeken de zijkant van de planken)Deze veilingkanten worden vaak donker van het vuil en dit is geen fraai gezicht.Wij kunnen deze velling opnieuw voor u frezen zodat deze weer schoon wordt en dezelfde kleur krijgt als de rest van uw vloer.