Wat kan ons bedrijf voor u betekenen:
Vele jaren van vakbekwaamheid en ervaring in renovatie, restauratie en groot onderhoud van huizen en bedrijfspanden, met een specialisme voor klassieke panden. Ruime ervaring in het uitvoeren van complete verbouwingen, dakbebedekkingen, metselwerk, stucwerk, timmerwerk, schilderwerk en groot loodgieterswerk. Onze kracht ligt vooral ook in het bedenken en realiseren van creatieve en originele oplossingen voor speciale wensen op woon- en werkgebied. 

Hoe werken wij:
Na een uitgebreide voorbespreking krijgt u van ons een duidelijke en gedetailleerde offerte. Deze offerte wordt met u besproken zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de werkzaamheden die zullen worden uitgevoerd. Bij goedkeuring van de offerte wordt bepaald wanneer de werkzaamheden kunnen aanvangen en op welke datum deze worden opgeleverd. Tijdens de werkzaamheden worden regelmatig controles uitgevoerd, waarna overleg met de opdrachtgever zal plaatsvinden over de voortgang en oplossingen voor mogelijke knelpunten.

Kwaliteit:
Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen en het inzetten van geschoolde en gespecialiseerde arbeidskrachten kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen.